Lokšaušanas sacensības Embūtē.

Esam aizvadījuši pirmās apvidus loka šaušanas sacensības Embūtē – brīnišķīgi skaistā un ainaviskā vietā. Grobiņas loka šaušanas sporta klubs “Curland” sadarbībā ar Embūtes tūrisma informācijas centru un Vaiņodes pašvaldību 23. maijā rīkoja pirmās IFAA Field Round sacensības, kurās piedalījās sportisti no Grobiņas, Vaiņodes, Vērgales, Ventspils, Saldus, Rīgas un Alūksnes. Pateicoties Embūtes pauguraines interesantajam reljefam, ir izdevies izveidot labu, sarežģītu un interesantu trasi. Sportisti, šaujot pa dažādās vietās un dažādā attālumā izvietotiem mērķiem, varēja pārliecināties par savām šaušanas prasmēm, mācīties koordināciju, precizitāti un trenēt izturību. Savukārt, skaistajā dabā un vēsturiskajā apkārtnē gūt relaksāciju un lielisku atpūtu.

Sakām lielu paldies Embūtes tūrisma informācijas centra vadītājai Dinai Ziemelei, Vaiņodes novada pašvaldības domes priekšsēdētājam Visvaldim Jansonam un pašvaldības atsaucīgajiem darbiniekiem par sirsnīgo atbalstu un palīdzību trases – šaušanas takas izveidošanā!

Loka šaušana ir sens, dabai un videi draudzīgs sporta veids, ar kuru var nodarboties jebkurā vecumā un tas ir vienlīdz aizraujošs gan bērniem, gan jauniešiem, gan pieaugušajiem un senioriem. Ikvienam interesentam ir iespēja iemēģināt roku šaušanā ar loku. Vairāk informācijas www.curland.lv.

                                                                Sporta kluba “ Curland” valdes locekle Dace Lēvalde

Loka šaušana Embūtē
Loka šaušana, attēlā sacensību dalībnieki

 

Author: Armands Radzuška