Balsojiet par handbola Zvaigžņu spēles dalībniekiem!

19. janvārī sākas balsojums par otrās handbola Zvaigžņu spēles pamatsastāva dalībniekiem Austrumu un Rietumu komandās. Balsot varēs līdz 1. martam plkst. 23:59.

Zvaigžņu spēle notiks šī gada 14. martā Ludzā. Pirmā Zvaigžņu spēle pērn norisinājās Dobelē un tajā ar 55:51 uzvarēja Rietumi, bet par vērtīgāko spēlētāju jeb MVP kļuva rietumnieks Egils Politers. Komandas, tāpat kā pirmajā Zvaigžņu spēlē, tiks dalītas Rietumu un Austrumu komandās.Rietumus pārstāvēs HK Vaiņode, Dobeles Tenax, Jūrmalas Sports, ASK/LU, bet Austrumus – HK Ogre, Celtnieks/LSPA un SK Latgols. Spēles sākumsastāvu (septiņus spēlētājus katrā no komandām) interneta balsojumā noteiks līdzjutēji, bet vēl pa septiņiem spēlētājiem marta sākumā izvēlēsies Austrumu un Rietumu komandu treneri. Balsojumā iekļauti visi tie spēlētāji, kas līdz 19. janvārim Latvijas vīriešu Virslīgas čempionātā aizvadījuši vismaz divas spēles. Balsot var vienu reizi dienā ar visiem savu sociālo tīklu profiliem (Draugiem.lv, Facebook un Twitter). Nobalsot par saviem favorītiem varat ŠEIT!
Zvaigžņu spēles starplaikos notiks arī dažādi konkursi spēlētājiem. Informācija par konkursiem tiks izziņota vēlāk. Handbola Zvaigžņu spēle būs vērojama arī portālā Sportacentrs.com un Lattelecom interaktīvās televīzijas 411. kanālā Sportacentrs.com TV.

Author: Mārtiņš