1000 mirkļu e-buklets_Labklājības ministrijas kampaņa “Maziem mirkļiem ir liela nozīme”

Labdien, māmiņas, tēti, vecmāmiņas, vectētiņi, pedagogi, pašvaldību un NVO pārstāvji un citi interesenti!

Nosūtām Jums Labklājības ministrijas iniciētā projekta „Maziem mirkļiem ir liela nozīme” ietvaros izstrādāto e-bukletu, kurā apkopotas 1000 idejas, kā kvalitatīvi pavadīt laiku ar bērniem.  Šo materiālu var brīvi lejupielādēt saitē https://goo.gl/quz9k4.

Informatīvajā materiālā idejas ir strukturētas atbilstoši bērnu vecumam. Katrai vecuma grupai e-bukletā ir piedāvātas aktivitātes gan telpās, gan ārā, gan arī idejas, kā īsināt laiku interesanti un saturiski piepildīti, braucot sabiedriskajā transportā vai auto. Protams, aktivitāšu iespējas ir variējamas – atbilstoši katras ģimenes interešu lokam. Informatīvajā materiālā ir iekļauti arī dažādi jautājumi, mudinot bērnus izzināt atbildes un diskutēt, rosinot radoši kopā pavadīt laiku.

Kampaņa „Maziem mirkļiem ir liela nozīme” ir Labklājības ministrijas iniciatīva, kas motivē ģimenes kvalitatīvi pavadīt laiku kopā. Laiks, ko vecāki pavada kopā ar bērniem, veido viedokļu apmaiņai atvērtu mājas vidi, tādējādi mazinot bērnu vientulības izjūtu un audzinot stiprus un laimīgus mūsu Latvijas patriotus, norāda LR Labklājības ministrs Jānis Reirs.

Kampaņas klipus var noskatīties šeit:
https://www.facebook.com/MirklimIrNozime/videos/157279101532751/
https://www.facebook.com/MirklimIrNozime/videos/159114784682516/
https://www.facebook.com/MirklimIrNozime/videos/159443634649631/
Kampaņas laikā novembrī arī notiek informatīvi semināri Latvijas pašvaldībās, kurus vada psiholoģe Kristīne Balode un trīs meitu tēvs Armands Simsons. Seminārus ikviens interesents var apmeklēt bez maksas. Sekojiet informācijai kampaņas sociālo tīklu lapās:
https://www.facebook.com/MirklimIrNozime
https://www.draugiem.lv/mirklimirnozime/

Ar cieņu,
LR Labklājības ministrijas kampaņas “Maziem mirkļiem ir liela nozīme” radošā komanda

Author: Armands Radzuška